Tarieven

 • Oriënterend, telefonisch consult, (maximaal 15 minuten)
  € 20,00*

   

  *Telefonisch kan ook zijn per videocall

 • Intakegesprek, +/- 15 minuten**
  € 25,00
 • Uitwerken Plan van Aanpak
  € 45,00
 • Consult 0,5 uur:
  € 45,00
 • Consult 1 uur:
  € 75,00
 • Consult 1,5 uur:
  € 99,00

Voor het traject Metabolic Balance gelden andere tarieven. Daarover informeer ik je graag tijdens een informatief gesprek/consult. Dit consult is gratis en duurt maximaal een half uur.

Betaling

Onze voorkeur gaat uit naar betaling per pin, maar contant betalen is ook mogelijk.

Ontvang je liever een factuur? Dan geldt een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.Kan je op de afgesproken tijd toch niet? Door ziekte of bijvoorbeeld door werk, geef dit dan ten laatste 48 uur voor de afspraak aan mij door. Dat kan via mail of telefonisch. Bel je later af, dan breng ik de voor jou gereserveerde tijd in rekening.

Intakegesprek

 • Tijdens het intakegesprek nemen we je eventuele klachten door. Ook leg ik je de werkwijze van de diverse behandelingen uit. **Het is belangrijk om de vragenlijst in te vullen en in te sturen voor het eerste consult. Dit voorkomt een lange intake. De gegevens uit de vragenlijst en ons gesprek tijdens de intake helpen ons te bepalen welke behandelingen voor jou geschikt zijn. Samen bespreken we dan wat het beste bij jou past. 

  Kies je voor bioresonantie, dan voeren we in de eerste behandelsessie minstens 4 metingen uit. Aan de hand van die metingen maak ik  een homeopathische verdunning, die alleen voor jou is bestemd. Deze verdunning werkt niet voor een ander, ook niet voor iemand met schijnbaar dezelfde klachten als jij.

  Je krijgt een advies met betrekking tot je voeding, eventueel aangevuld met een advies voor een of meer voedingssupplementen.


Ben je aanvullend verzekerd?

Dan wordt een behandeling bij Mzani vaak voor een deel vergoed.

Orthomoleculaire therapie en natuurgeneeskunde vallen onder de complementaire/alternatieve geneeswijzen van de aanvullende zorgverzekering. Ben je aanvullend verzekerd? Dan vergoedt je verzekering de behandeling vaak voor een deel.

Vergoeding van orthomoleculaire therapie en natuurgeneeskunde is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Dat is aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant, vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering komen niet vanuit je eigen bijdrage. Je kunt daarom vanaf het eerste consult declareren.

Let op: de vergoedingen verschillen per verzekeraar en per aanvullend pakket. Kijk daarom je polis goed na en neem alsjeblieft zélf contact op met je verzekering voor welke vergoeding je in aanmerking komt. De praktijk is hiervoor niet verantwoordelijk.

 


Zorgverzekeraars

De verzekeraars die in 2021 behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten gedeeltelijk vergoeden zijn:

Zilveren Kruis, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRACZdirectNationale Nederlanden ZorgMenzisPMAAnderzorg, ASR, ONVZPrestatiecodes CAT

 • Orthomoleculaire therapie
  24000
 • Natuurgeneeskundige therapie
  24005
 • Energetische therapie
  24012
Geschillen Alternatieve Therapeuten

Ik werk als CAT-therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieven Therapeuten (GAT). GAT is een rijks-erkende en volledig onafhankelijke geschillencommissie

Vektis-erkend

Contact

Vitaliteitspraktijk Mzani
Pernisser Molenweg 41
3195 GG Pernis-Rotterdam

tel: 06-20751022
mail: praktijk.info@mzani.nl

 

Ik houd ook praktijk
in Alblasserdam

Liesgras 14
2954 NC Alblasserdam

 

 

KvK 59656689
BTW ID NL002011199B64

 

Mijn vaste praktijkdag is vrijdag van 9.30-20.00 uur. Op de maandag- woensdagavond is de praktijk open van 19.30 uur tot 21.00 uur. Kan je op deze tijden niet, neem dan contact met me op, per mail, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.