Skip to main content

Mzani’s missie


Ik wil iedereen laten ervaren hoe het is om te leven in de juiste balans.

Om dat te bereiken kijk ik naar het hele lichaam, voorbij de ongemakken die je zelf merkt.

Een lichamelijke klacht is vaak een reactie van een blokkade op een heel andere plaats in het lichaam. Denk bijv. aan darmklachten, waarbij de oorzaak uiteindelijk bij de lever kan liggen (die zijn afvalstoffen slecht afvoert). Last van eczeem kan weer een reactie zijn van de darmen (die moeite hebben met het verteren van de je eten). En vermoeidheid heeft meestal verschillende oorzaken. Niet alleen gebrek aan slaap, maar bijvoorbeeld ook verkeerde voeding dragen daar aan bij.

Samen zoeken we naar de ware oorzaak van jouw klachten te vinden. Dat doen we door middel van de vragenlijst, metingen en eventuele laboratoriumonderzoeken. Daarna pakken we samen de achterliggende probleemgebieden aan.

 

Iedereen verdient het om te leven in de juiste balans

 

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie noemen we ook wel voedingsgeneeskunde. Het is een complementaire therapie met wetenschappelijke basis, bedoeld om ziekteprocessen te bestrijden en je gezondheid te herstellen of op peil te houden. Complementair wil zeggen dat de therapie een aanvulling is op de behandeling van (huis)artsen. 

Om dat te bereiken maken we bij orthomoleculaire therapie en voedingsleer gebruik van voedingssupplementen, zoals vitamines, mineralen, vetzuren en andere (voedings-)stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

De voedingsadviezen en de voorstellen voor voedingssupplementen stemmen we op jou persoonlijk af.

Natuurgeneeskundige therapie

In de natuurgeneeskunde gaan we ervan uit dat het lichaam een groot zelfherstellend vermogen heeft.

Door middel van diverse natuurlijke therapieën, diëten en leefstijladviezen zorgt de natuurgeneeskunde ervoor dat patiënten niet alleen van hun klachten afkomen, maar dat ze ook gezond blíjven.