Skip to main content

3Care
Voedingsadvies en
-supplementen

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op de van oudsher bekende formule: Rust, Reinheid en Regelmaat

Onze (groot)ouders wisten het al: kindertjes worden gezond groot als je ze rust, reinheid en regelmaat biedt.  Vaak vergeten we deze regels als we ouder worden en meer verantwoording op onze schouders nemen. NIET SLIM!

Met het 3care gezondheidsprogramma herstelt Mzani deze regel weer in ere. Hoe doen we dat?

RUST – Herstel en voorkom tekorten
Door rust in ons leven en vooral ons voedingspatroon te brengen spreken we het zelfherstellend vermogen van ons lichaam aan.

REINHEID – Geef darmen rust
Een heel groot deel van onze verklaarbare en ook onverklaarbare klachten vormt zich als eerste in onze darmen. Met het door ons samengestelde voedingsschema, aangevuld met 3care supplementen, reinigen we het darmstelsel.

REGELMAAT – Reinig periodiek op celniveau
Het nieuwe voedingspatroon dat we samen vaststellen helpt je weer met regelmaat naar het toilet te gaan. Bij verstopping ga je weer vaker naar het toilet. Dit helpt je je cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen die anders in jouw lichaam achterblijven.

Het programma is makkelijk in te passen in jouw leven:

  • Je hoeft geen ingewikkelde maaltijden te koken, maar dat mag natuurlijk wel.
  • Je eet lekker met uw gezin mee, geen bijzondere poedertjes of drankjes ter vervanging van een maaltijd.
  • 3Care ontwikkelt zich steeds met de nieuwste medisch wetenschappelijke kennis

Alles-in-een methode

3Care biedt een alles-in-een methode voor een gezonde basisbehoefte. Daarmee reinigen we het lichaam op celniveau en verbranden we het overtollige buikvet.

Het helpt je om alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen te krijgen via het voedingssupplement.

Deze door 3Care ontwikkelde aanvulling op je dagelijks eten is ontwikkeld met behulp van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Zo helpen we het lichaam tekorten te voorkomen. 

Meer weten over 3Care? Klik dan hier.3care specialist Rijnmond Mzani

Goed voedingspatroon helpt uw lichaam tot rust te brengen

Ons voedingspatroon bepaalt voor een groot deel onze gezondheid. Dat weten we diep in ons hart allemaal, maar in deze tijden van stress en ongezonde stimulansen krijgt bijna niemand alle benodigde voedingsstoffen binnen. 

Wat gebeurt er dan? We kunnen vroeger of later last krijgen van:

  • hoge bloeddruk
  • overgewicht
  • hoog cholesterol, etc.

Een gezond lichaam heeft behoefte aan rust. Vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Met het 3CARE-CONCEPT helpt Mzani je je vitaliteit terug te krijgen door middel van een gezond voedingspatroon . Dit zorgt voor reiniging van uw darmen en voor celvernieuwing en daarmee een goede balans;