Skip to main content

Is jouw innerlijke balans op orde?

Jij wilt gezond worden en/of blijven en werkt daarom aan je vitaliteit. Mzani helpt je daarbij. Boek een bioresonantie gezondheidsscan. Dan weet je snel of je op de goede weg bent, of dat je beter een ander pad kan nemen.

De scan duurt ongeveer een uur en bekijkt onder andere:

 • of er schimmels en parasieten in je lichaam “wonen”

 • of je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt

 • of je aanvullingen in je lichaam nodig hebt

 • of je overgevoelig bent  voor sommige voedingsmiddelen

 • hoe het staat met je spijsvertering

 • hoe je lichaam omgaat met stressbelasting

Een bioresonantie (ook wel biofotonen genoemd) scan geeft ook aan of jouw lichaam behoefte heeft aan voedingssupplementen. Als dat blijkt, dan kijken we samen welk supplement het beste bij jou past.

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden deze scan vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk je polisvoorwaarden.

Mzani, vitaliteitspraktijk Pernis en AlblasserdamMet een bioresonantie-scan meten we de blokkades in je lichaam. Met onze Asyra-pro controleren we hoe jouw energiebanen lopen. Dit  gebeurt door het vasthouden van twee koperen probes. We ontvangen binnen enkele minuten een mooi overzicht in het computersysteem.

Wat is het voordeel van bioresonantie?

De probes van de Asyra houdt je in je beide handen. Deze probes zijn verbonden met het de Assyra. Je maakt als het ware een gesloten kring. Tussen het apparaat en de probes loopt tijdens de scan een constante energiestroom. (Nee geen enge elektriciteit, je krijgt echt geen schok). Omdat je in iedere hand een probe vasthoudt loopt deze energie ook door jouw lichaam. Intussen meet de Assyra het energie-antwoord uit jouw lichaam.

Ik stel je geen vragen tijdens de scan, zodat ik het proces en de uitkomsten niet bewust of onbewust beïnvloedty. Het gaat echt om de communicatie tussen jouw lichaam en de Asyra.

Aan de hand van de uitslagen kan de therapeut je voorstellen om je leefstijl aan te passen om zo je  lichaam weer in balans te krijgen. Waardoor je meer energie krijgt en je lichaam de goede voedingstoffen en mineralen binnenkrijgt.

Bij elk bezoek controleren we of er sprake is van een tekort aan vitaminen en mineralen. Dit doen we niet alleen om de de onbalans in kaart te brengen, maar ook de tekorten op te sporen.

Dat is ook de reden dat we de voeding testen. Laten we een van deze elementen weg,  dan zal je lichaam niet volledig herstellen. Dus blijven de klachten, of ze komen steeds weer terug.

DNA Analyse in Capelle a/d IJsselKort gezegd vraagt de Asyra eerst aan het lichaam waar het niet in balans is. Tegelijkertijd probeert het lichaam frequenties terug te sturen zodat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. De behandelaar heeft geen invloed op dit proces.

Niet belastend

Een Asyra-behandeling is voor jou niet belastend, werkt snel en door de grote database in het systeem werken we op een holistische manier (met een zo’n breed mogelijke blik).

Met bio-resonantie kijken we net wat verder dan de gemiddelde huisarts. Dat is geen luiigheid van de huisarts, maar komt vaak door de hoge werkdruk van een huisartsenpraktijk. Heb je vage klachten? Een huisarts kijkt vaak van klacht naar klacht. En moet het ook doen met de informatie die jij deelt.

Omdat de probes geen woorden nodig hebben maar gelijk metingen uitvoeren, zien wij de samenhang tussen deze vage klachten sneller en dat helpt ons om de oorzaken van jouw klachten sneller aan te pakken.

Bioresonantie in Regio Rotterdam
Bioresonantie-apparatuur van Mzani in Regio Rijnmond

De Asyra Pro is vandaag de dag de meest geavanceerde, flexibele en gebruikersvriendelijke bio-energetisch test die beschikbaar is.

Op welke manier je de gezondheidszorg ook benadert, de Asyra Pro geeft inzicht in de energetische staat van de organen, gevoeligheid voor voedsel, de hormoonbalans en reacties op gifstoffen.

Wat betekent Asyra Pro?

Asy komt van het woord Asylum en dat betekent: plaats van genezing, rust en herstel. Ra is een afkorting voor Resonantie Analyse en resonantie speelt een grote rol bij de metingen van het Asyra PRO systeem.  PRO is een afkorting van “Photon Resonance Optimization”.

De belangrijkste therapeutishe voordelen van de Asyra Pro

 • Een complete test van 35 organen en systemen in een paar minuten

 • Zeer uitgebreide softwarebibliotheek van frequenties (meer dan 150.000)

 • Kickstart van de behandeling met laser technologie

 • Snelle en nauwkeurige metingen zonder gebruik van een sonde

 •  Volautomatische testen, zonder tussenkomst van de therapeut

 • Onmiddellijke feedback


Provided Physiotherapies

Meer weten?
Of liever gelijk een afspraak maken?